Alte

Înainte / după: restaurarea stilului și a luminii pentru o bucătărie în formă de U

Înainte / după: restaurarea stilului și a luminii pentru o bucătărie în formă de U

Bine ați venit la Denver, SUA, la Anna și Austin Smith's. Tânărul cuplu a avut șansa de a-și realiza visul achiziționând o casă mare, tipic americană. Singura problemă, bucătăria nu era deloc actualizată! Între mobilierul din placaj și pardoseala așezată necorespunzător, a fost necesară revizuirea aspectului camerei și a decorațiunii sale în întregime. După numeroase modificări, pariul are mare succes: bucătăria are acum un stil sobru și elegant, complet orchestrat de noii proprietari.

Începând de la zero


înainte : bucătăria și baia sunt cele mai delicate două camere de renovat într-o casă. Sub rezerva constantă a umidității ambientale, acestea tind să se deterioreze mult mai repede decât dormitoarele sau camerele de zi. În ceea ce privește stilul, modele sunt în continuă schimbare și obligă indivizii să se reînnoiască pentru a nu trăi într-un spațiu învechit. Când Anna și Austin descoperă această casă mare din suburbiile din Denver pentru prima dată, ghicesc imediat potențialul decorativ din spatele mobilierului și al acoperirilor din trecut. Trebuie spus că Anna este o decoratoare de interior, iar această achiziție reprezintă pentru ea posibilitatea de a crea un spațiu real în imaginea ei. Cuplul dorește să-și murdărească mâinile, așa că sunt singurii care lucrează la renovarea bucătăriei lor. În afară de instalațiile sanitare și de electricitate, încredințate profesioniștilor, designul și aspectul sunt în totalitate responsabilitatea lor.
după : După lucrări, bucătăria deschisă adoptă un aspect sobru și luminos. Mobilele de deasupra barului au dispărut pentru a deschide spațiul și a lăsa lumina să circule între bucătărie și sufragerie. Anna și Austin au optat pentru un amestec elegant de culori și materiale, pe un fond verde, alb, metal și lemn. La sol, covorul vechi a dat loc unui parchet destul de solid de stejar. În ceea ce privește pereții, aceștia sunt acum albi, răsunând mobilierul impecabil, blatul de lucru și credenza.

Un amestec inteligent de materiale


înainte : bucătăria veche, proiectată în anii 70, este întunecată și prost proporționată. Un sentiment accentuat de acoperirea de placaj întunecat fixat pe mobilier și bar. Proprietarii doresc să regândească întregul aspect, precum și paleta de culori, care este prea întunecată pentru gustul lor. Nuanțele de castan întunecat micșorează spațiul, care este deja foarte mic, cu atât mai mult: Anna și Austin își doresc în primul rând o bucătărie spațioasă și aerisită, în care să se poată pregăti și să-și ia mesele cu familia.
după : Mobilierul din lemn întunecat a dat loc unor dulapuri de depozitare destul de albe, cu mânere din alamă. Acoperite cu un blat de lucru din marmură, acestea luminează noua bucătărie cu proporții generoase. Un frumos stropire în plăci octogonale mici înlocuiește vopseaua cenușie veche. Singura atingere colorată în acest spațiu alb, bara este îmbrăcată într-o nuanță elegantă de verde pin. Amplasate chiar deasupra, trei lumini de pandantiv din sticlă și alamă luminează zona de luat masa. Pentru restul decorațiunii, Anna alege un set de accesorii din oțel inoxidabil și lemn care simplifică cât mai mult stilul noii sale bucătării. Ne place acest design nou și atmosfera minimalistă!